luni, 27 aprilie 2009

Cum sa pornesti in viata cu un pas inaintea celorlalti


Esti elev sau student?

Citeste in fiecare zi articole special concepute pentru tine, in care sa afli lucruri importante, pe care poti sa le aplici imediat. Vei putea sa-ti cresti motivatia, increderea in tine, energia si determinarea, vei putea cunoaste succese in domenii in care nu credeai ca poti sa fii un invingator.

Avem un DVD GRATUIT pentru tine!

In el gasesti articole, carti electronice, interviuri cu personalitati, filme documentare. Vei afla lucruri pe care nu le stiai despre bani si bogatie, despre relatiile cu familia si prietenii, cum sa influentezi oamenii si parerea lor despre tine. Despre violenta, droguri, esecuri si modul in care poti sa treci peste ele. Acest DVD este distribuit in scoli, organizatii si grupuri de tineri.
Afla mai multe despre proiectul AVANTAJ LA START!

http://proiectul.avantajlastart.net/clubul-as/
Inregistrare Webinar Simona Hupov 08.06.2009:
http://www.trilulilu.ro/avantajlastart/221260cb703eaa

duminică, 12 aprilie 2009

Pentru sarbatoriti!

Cine suntem?

Implicare







Twitter folosit pentru reducerea costurilor


Peste 700.000 de firme mici si mijlocii utilizeaza reteaua sociala Twitter pentru a face economii prin reducerea costurilor cu marketing-ul si recrutarea, arata un studiu O2.
Dupa chestionarea a mai mult de 500 de companii cu mai putin de 20 angajati, O2 estimeaza ca 17% dintre cele 4.6 milioane de firme mici si mijlocii din Marea Britanie utilizeaza site-ul social networking gratuit pentru a trimie trei milioane de “tweets” sau mesaje zilnic. Mai mult de un sfert (28%) s-au inscris in ultimele patru saptamani.
O2 estimeaza ca utilizatorii Twitter economisesc pana la 5.000 £ in ce priveste costurile cu marketing-ul si recrutarea. Reducerea costurilor a fost mentionata de 62% dintre respondenti drept principal beneficiu. 16% au declarat ca au economisit pana la 5.000 £ de cand s-au abonat la serviciu, in timp ce aproape o treime au economisit 1.000 £.
Simon Devonshire, directorul firmei de analiza O2, a precizat ca Twitter este un exemplu concludent despre cum firmele mici si mijlocii adopta tehnologia pentru a se adapta si a supravietui.
Acesta a mai spus ca firmele mici utilizeaza dispozitive convergente precum iPhone si BlackBerry cu Twitter. Acest lucru semnifica faptul ca Twitter a depasit alte retele sociale.

A FI LIDER


De ce nu vor oamenii sa fie lideri?
In principiu, a fi lider presupune un cumul de responsabilitati. De obicei, a avea multe responsabilitati presupune a nu fi liber, a fi ingradit, a fi incoltit. Oamenii fug de astfel de responsabilitati. Oamenii fug de responsabilitatea de a conduce o persoana sau a conduce o pleiada de oameni.
A conduce pe cineva te face “uncool” in ochii celui condus. A conduce, a fi lider te duce, in cele mai multe cazuri, in a fi singur, in a fi ocolit de oameni. Intr-adevar, liderii sunt slaviti, sunt respectati, sunt iubiti. Totusi acest tip de respect, iubire, slavire nu respecta standardele normale. Acest tip de iubire creaza o distanta intre conducator si cel condus. Asadar, exista o legea a compensatiei in orice. Vrei sa fii lider? Suporti singuratatea si alte neajunsuri ale statutului de conducator.
Trecand de cealalta parte a baricadei, oamenii, in general, pentru comoditatea lor, isi aleg un conducator. Fac acest lucru pentru a fi liberi si a scapa de unele responsabilitati in plus. A fi condus inseamna a face parte dintr-un grup, a te integra, a interelationa cu multi oameni care se afla la acelasi nivel ca si tine. A fi condus te duce la stadiul in care sa nu te simti singur, fiind constient de faptul ca exista multe persoane aidoma tie. In acest caz, oamenii aleg comoditatea si pasarea responsabilitatilor pe mana altuia mai capabil, fapt ce le va conferi o anume libertate.
In concluzie, oamenii, cand sunt pusi in fata unei alegeri, de a conduce sau a fi condusi, cei mai multi se gandesc la consecintele pe care le intreprind cele doua statuturi. De cele multe ori oamenii aleg statutul de a fi condus, chiar daca au aptitudini de lideri. Fac aceasta alegeri pentru simplu fapt de a nu se implica intr-o activitate anume, ceea ce presupune o responsabilitate in plus pentru ei.

vineri, 3 aprilie 2009

Colesterol - Informare


In perioada 1-12 aprilie 2009, se desfasoara un program de informare si educare despre colesterol. Persoanele interesate vor primi brosuri despre colesterol si vor putea face teste de determinare a tensiunii arteriale, a greutatii si tesutului adipos.
Colesterolul are un rol important in structura membranelor tuturor celulelor, in sinteza unor hormoni (corticosteroizi, sexuali), contribuie in metabolismul zaharurilor si grasimilor din organism, iar colesterolul existent in tesutul tegumentar este convertit sub actiunea razelor solare in vitamina D. Cresterea colesterolului reprezinta o problema pentru mai mult de o treime din romani care au colesterolul ridicat, dupa cum rezulta dintr-un studiu realizat de mai multi medici . Asadar, intelegerea masurilor de prevenire a cresterii nivelului de colesterol reduce riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare si asigura o viata mai sanatoasa.

Cafeaua cu antioxidanti

Cafeaua reduce durerile musculare
O cantitate moderata de cafea bauta inaintea unui antrenament in sala de gimnastica te poate scapa de durerile musculare, informeaza The Sun.
Profesorul Robert Motl de la Universitatea din Illinois este de parere ca o ceasca de cafea inainte de a merge la sala de gimnastica poate fi de un real ajutor pentru cei care se antreneaza, intrucat reduce semnificativ durerile musculare resimtite in timpul antrenamentului.O cercetare anterioara sugera ca o cafea pe zi, dupa efectuarea exercitiilor fizice, previne febra musculara in cazul femeilor. Totusi, cercetatorii ne recomanda sa fim precauti cu cantitatea de cafeina consumata inainte de antrenamente, deoarece poate cauza efecte adverse precum stare de agitatie si probleme cu somnul. O cantitate moderata aduce numeroase beneficii, fiind o sursa importanta de antioxidanti si imbunatateste vigilenta si performanta. De aceea va recomand sa consumati unicul produs din lume cafeaua medicala de la Gano ce contine doar 13.4 mg cofeina,nu este decofeinizata si nu are gustul schimbat datorita continutului de ganoderma lucidum.

Ecologie



" Să plantăm pentru planetă "

<> din cadrul Programului Natiunilor Unite pentru Mediu . Puteti participa si Dumneavoastra in mod concret la lupta impotriva Incalzirii climatice !