duminică, 26 septembrie 2010

Cum ne influenteaza alimentatia munca de la birou: Cele mai frecvente greseli

Persoanele care stau la birou intre 8 si 10 ore pe zi tind sa faca greseli de alimentatie care le influenteaza atat sanatatea, cat si performantele intelectuale sau capacitatea de concentrare. Nutritionistii consultati de Wall-Street fac o trecere in revista a celor mai frecvente greseli in obiceiul de alimentatie si dau sfaturi pentru a le indrepta.
Alimentatia influenteaza atat sanatatea, cat si performantele intelectuale, de aici si recomandarea "esti ceea ce mananci", afirma doctorul Gabriela Man.
Performantele intelectuale si capacitatea de concentrare scad atunci cand se consuma alimente moderne, rafinate, bogate in zahar, amidon si grasimi, cum ar fi, de exemplu, preparate fast-food, snacksuri, bomboane, dulciuri din comert sau bauturi racoritoare reci”

Alimentatia influenteaza atat sanatatea, cat si performantele intelectuale, de aici si recomandarea "esti ceea ce mananci", afirma doctorul Gabriela Man. 
Explicatia ar fi aceea ca alimentele determina descarcari masive de glucoza in sange dupa consumul lor (pe moment te simti bine), ceea ce determina secretii mari de insulina. Apoi, la putin timp dupa ce ai mancat, hipoglicemiile mai adanci decat normal induse de aceasta secretie mare de insulina determina somnolenta, apatie, iritabilitate, pofta de a "rontai" din nou ceva, in special pofta de dulce.
Gabriela Man spune ca persoanele care petrec foarte mult timp la birou au nevoie de aport corespunzator de magneziu, de vitamine din grupul B (cereale integrale, carne, peste, legume diverse - ardei, fasole) si de aport zilnic de acizi grasi esentiali omega-3, acestia fiind raspunzatori de sanatatea fiecarei celule a corpului nostru, de performantele intelectuale si de rezistenta la boli.
O alta greseala frecventa este consumul foarte mare de cofeina, intalnita in cafea, bauturi tip cola sau ceai negru. Doctorul Gabriela Man spune ca abuzul de cofeina agraveaza insulinorezistenta, afectiunea care ingrasa si imbolnaveste - sindromul metabolic este denumit si "sindromul insulinorezistentei" si cuprinde o serie de afectiuni care au la baza aceasta boala, precum obezitate, diabet, hipertensiune, dislipidemii, boli cardiovasculare, ficat steatotic, sindromul ovarului polichistic.
Recomandare  pentru refacerea celulei si deasemeni legat de lipsa activitatii fizice : 

Pentru o nutrite si digestie sanatoasa vedeti aceste produse naturiste pe baza de microalge
http://www.webstar.biz/viewmessage/30628921/   Vitalitate si coaching pe mobil


luni, 20 septembrie 2010

Sanatate - Wellness 2010

Wellnes 2010 
Astaxantin este un compus de mirare din microalge
Oamenii care  acorda o atenţie la alimentaţie au fost mult timp impresionati de proprietăţile pigment verde albastru în microalge marine, şi au ridicat Spirulina şi Chlorella la statutul Superfood. Un alt microalge, Haematococcus pluvialis, conţine în primul rând de pigment roşu închis. Acest pigment este cea mai bogata sursa cunoscuta de astaxantin carotenoidelor.
Astaxantin se gaseste in multe tipuri de fructe de mare şi este ceea ce da culoare roşu-portocaliu la somon, creveţi, peşte roşu, şi homar. Acesta prevede coloraţie pentru păsări, cum ar fi flamingoes şi prepeliţe. Dar nu vă faceţi griji, luând astaxantin suplimentar sau consumul de alimente care au consumat nu va determina o persoană de a transforma portocaliu sau rosu.
Astaxantin creşte energia celulară prin protejarea mitocondrii





Wellstar Ro
http://www.439883.wellstar-partner.com/











O listă a bolilor şi a condiţiilor pentru care astaxantin a fost dovedit a avea efecte benefice, aşa cum este descris în medicină numeroase articole, brevete şi recenzii excelente (8,9) în ultimii 10 ani:

Mitocondria este cuptorul celular în care produsele alimentare sunt  transformate în energie sub formă de ATP. În timpul acestui proces, oxigenul este eliberat, producând mai multe derivate de radicali liberi de oxigen care joacă un rol important în diferite boli. Stresul oxidativ  duce la disfuncţie mitocondrială ,este un factor critic pentru multe boli, cum ar fi cancerul, neurodegenerative şi bolile legate de stilul de viata. Oamenii de stiinta din Japonia au descoperit  că astaxantin a îmbunătăţit capacitatea mitocondriilor să rămână într-o stare redusă şi să menţină integritatea funcţională în temeiul provocare oxidativ. (Jurnalul de Nutritie si Biochimie, mai)

· Legate de vârstă degenerescenţa maculară: principala cauza de orbire la îmbătrânirea populaţiei
· Alzheimer şi Parkinson's Boli: două dintre cele mai importante boli neurodegenerative
· Colesterol Boala: amelioreaza efectele LDL, colesterol "rau" 
· Inflamatorii, virale şi autoimune boli cronice
· Dispepsie
· Semen îmbunătăţirea fertilităţii
· Funcţiei musculare
· Arsurile solare de la lumina UV
· Normalizarea de ritm cardiac
· Anti-hipertensiune agentul
· Managementul stresului
· Prostatic hiperplazia benigne (HBP)
· Stroke: reparaţii prejudiciile cauzate de lipsa de oxigen.




Pentru o nutrite si digestie sanatoasa vedeti aceste produse naturiste pe baza de microalge

















Sanatate - Wellness 2010

The 2010 New Year's Health Product Discounts Guide

"WebStar este noua generaţie de coaching online şi cumpărături on-line cu scopul de a un 2020 peste un miliard de utilizatori în întreaga lume pentru a realiza o cifra de afaceri de 20 de miliarde de euro."
http://www.439883.wellstar-partner.com/
http://www.wellstar-shop.de/index.php?pid=439883

Home business?


Cel mai bun Home-Business?
Pariu nu puteţi găsi unul mai bun!
Compara acest ORICE
http://www.we-pay-daily.com/Artsil
Pur şi simplu nu are comparaţie

vineri, 17 septembrie 2010

FlutterBuck.com este businessul

Suntem incantati sa va oferim posibilitatea de jos pentru a maximiza câştigurile dvs. în planul de compensare FlutterBuck de a deveni un FONDATOR FlutterBuck. "Fondator Pachete"sunt NUMAI disponibile în timpul "pre-lansare" şi beneficiile NU vor fi disponibile pentru mult timp.
Un concept mare şi şanse pentru clienţi, distribuitori şi filialele deopotrivă. Toată lumea salvează şi face bani!Brilliant Concept consolidată prin Deals orientate, Social Networking si merge Mobil: Partea http://mobile.fall-o.com de Tehnologii şi Flutterbuck Deal O zi de Internet sociale. Toate acestea se schimba, de asemenea, modul in care folosesc internetul! Are toate aici, pe blog Flutterbuck Talk Radio.
Inscriere business