duminică, 20 februarie 2011

Cel mai mare muzeu online


Naturalism

Naturalismul în arta se referă la descrierea obiectelor realist într-un cadru natural.Realismul mişcare a secolului 19 a susţinut, în reacţie la naturalism şi idealizată reprezentările stilizate de subiecte în romantism , dar mulţi pictori au adoptat o abordare similară a lungul secolelor. Un exemplu de naturalism este opera de arta a artistului americanWilliam Bliss Baker , ale căror peisaj picturi sunt considerate unele dintre cele mai bune exemple ale mişcării naturalist.
Un alt exemplu este cel francez Albert Charpin, de la Scoala Barbizon, cu picturile sale de oi în setările lor natural. O parte importantă a mişcării a fost naturalist perspectiva sa darwinistă a vieţii şi punctul său de vedere inutilitatea omului împotriva forţelor naturii.
Naturalismul a început în Renaşterea timpurie , şi a dezvoltat ea însăşi în continuare pe parcursul Renasterii , cum ar fi cu Şcoala de florentin.
Naturalismul este un tip de arta care acordă o atenţie la detalii foarte exacte şi precise, şi descrie lucrurile aşa cum sunt.
Unii scriitori restrânge termenii "naturalism" şi " realismul ", pentru a fi utilizate ca etichete pentru stiluri perioada de la sfarsitul secolul XIX, şi de mijloc din Europa şi America, astfel, punerea la dispoziţie termenii" naturalism "şi" realism ", 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu